sunnuntai 28. lokakuuta 2012

○ 1. Uuden alku

Olen jo kauan suunnitellut oman heppablogin perustamista, mutta jotenkin musta on aina tuntunut, ettei mulla olis oikein mitään kirjotettavaa. Koin kuitenkin jonkinlaisen valaistuksen, kun ystäväni, Ilona (Ikkkuna), perusti oman ratsastusblogin. Tajusin, että mullahan on vaikka mitä asiaa. Kukaan tuskin ymmärtää hevosmaailman ongelmia yhtä hyvin, kuin muut hevosihmiset?

Päätin, että blogistani ei tule samanlaista, kuin monilla muilla. Ette tule lukemaan täältä selostuksia siitä, teinkö tunneilla ehkä laukanvaihtoja vai pohkeenväistöä. En myöskään aio täällä esitellä varusteitani, enkä usko tekeväni videopostauksiakaan. Mulla ei ole annettavaksi teille sellaista materiaalia. Haluan, että tällä blogilla olisi jokin syvempi merkitys. Ei pelkkiä luetteloita siitä mitä olen, vaan miksi olen.

Teen tästä blogista itseni näköisen, ja toteutan sen tuomalla esille mun näkökulman koko hevosharrastukseen. Se ei todellakaan ole vain söpöjen ponien hehkutusta, tai hyvien kokemusten riemua. Suuremmassa osassa ovat ahdistus, pelko ja pettymys.

Ettei blogini kuitenkaan vaikuttaisi pelkältä voivottelupäiväkirjalta, on kai syytä esitellä vuokrahevoseni, Saphir! Pääsette seuraamaan siis meidän taivalta, jonka itse koen hankalaksi ja toisinaan turhauttavaksi, mutta silti niin antoisaksi. Esittelen arabiprinssin tarkemmin joskus, mutta tässä on hänestä pari kuvaa.
Kuvat ovat sitten tosiaan ©Ella Jokelainen, eli mitään kopiointioikeuksia en anna!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti