tiistai 25. joulukuuta 2012

○ 12. Lunta ja kipuja

Kirjoitan nyt kahdesta edellisestä kerrastani, koska kummastakaan ei ole mitään niin erityistä mainittavaa, että ne tarvitsisivat omat postaukset. Oikeastaan, ei mulla ole oikein asiaa, niin saatte tyytyä muutamaan kuvaan ja pieneen tekstiin.

Toissaviikolla ratsastelin taas lumihangessa. Samppa oli pörheänä ja minua häiritsi todella kova tuuli, mutta vain oikeastaan siksi, että pelkäsin sen häirtisevän myös ponia. Onneksi se jäi vain turhaksi peloksi, eikä Samppa ollut moksiskaan jäätävästä viimasta. 

 Kuvat ovat sitten videolta kaapattuja, joten syytetään laadusta sitä.

Seuraava kerta ei mennytkään aivan nappiin. Heti alussa huomasin Sampan olevan todella outo. Se huitoi päätään ja ravisteli jatkuvasti. Kokeilen aina ennen ratsastusta Sampan selän, jos siitä löytyisi joku aristava kohta. Nyt sellainen löytyikin ja aina, kun kohtaan koski, Samppa nyrpisti turpaansa ja huitoi päällään. Se myöskin uhitteli muita hevosia, jota se ei ole ennen kanssani tehnyt, joten päätin laittaa omistajalle viestiä. Hän kehotti minua kokeilemaan, josko saisin ratsastettua sitä rennoksi. Asiat tyssäsivät jo tallin pihassa, kun Samppa ei suostunut liikkumaan. Selkään päästyäni se ei kuunnellut mitään, vaan kiukutteli, joten katsoin parhaaksi viedä ponin talliin, ettei sen selkäkivut pahenisi takiani.


6 kommenttia:

 1. hei jos kuvat on kerta vdeioista otettuja nii laita joskus sitten videokooste? :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. eiköhän tule pian ;D tai...riippuu mikä on se pian

   Poista
 3. Sampatti on ottanu mallia Sisusta BD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. selkeesti :DD Oikeesti ne ei vaa haluu mennä tonne kylmään juoksee ni ne esittää kipeet ;))

   Poista