sunnuntai 6. tammikuuta 2013

○ 13. Kysymyshaaste

Julmasti tähän kysymyshaasteeseen minut haastoi Ilona, joten mun on nyt alistuttava kohtalooni ja vastattava. Päätin kuitenkin uhmata tätä haastetta sen verran, että en valitse vain neljää seuraavaa uhria, vaan haastan kaikki, jotka tämän lukevat. Ellei tietenkin sitten ole jo tällaista tehnyt.

1. Miksi aloitit blogin pitämisen? Itseasiassa en tiedä. En ole ikinä pahemmin ollut innostunut muiden blogeista, varmaankaan siksi, etten ole löytänyt sellaista, johon kunnolla koukuttuisin. Mulla on vaan paljon ajatuksia ratsastuksesta ja hevosista, että musta oli kiva idea päästä kirjottamaan niitä ylös.

2. Oletko kilpaillut / millä tasolla kilpailet?  Olen kilpaillut muutamat estekisat todella erilaisin suorituksin. Olen kisannut ristikkoluokassa ja 60cm. Teen lyhyestä kisaurastani joskus postauksen.

3. Kuinka kauan olet ratsastanut? Mulla on tähän vain yksi ja ainoa vastaus. Aina! Opetuksessa suunnilleen 8 vuotta.

4. Koulu vai esteet?  Vaikea kysymys. Olen turhan malttamaton kouluratsastuksessa ja esteillä liian jänishousu. Tämä riippuu todella paljon hevosesta, mutta sanotaan nyt vaikka ne esteet. Ne loppujen lopuksi sopivat paremmin mulle.

5. Valmennus vai kilpailut? Valmennus. Ehdottomasti. Opetuksessa joku kertoo, mitä pitää tehdä ja korjaa virheet. Kilpailussa täytyykin sitten itse muistaa ja osata kaikki. Kilpailuissa käydään vain testaamassa, miten suoriutuu tehtävistä yksin.6. Poni vai hevonen? Perustele. Vaikka olenkin jo reilusti hevoskokoa, sanon poni. Ne ovat pienempiä, söpömpiä ja omien kokemusteni perusteella luonteikkaampia. Pelkään niitä myös paljon vähemmän.

7. Onko sinulla hoito-, vuokra- tai omaa hevosta? Vuokraponi, Saphir ox, löytyy.

8. Oletko hypännyt maastoesteitä? Riilahdessa, kesäleirillä olen hypännyt jotain tukkeja ja risuja ja Perniössä sitten tarhaan kasattuja pökkelöitä. En siis mitään kummoista, mutta vähän on kokeiltu siis.

 9. Lempihevosrotusi? Apua! Vaikea kysymys jälleen. Sanotaan nyt Ade-ponin kunniaksi connemara!

10. Korkein hyppäämäsi este? Metri on tullut muutaman kerran ylitettyä Perniössä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti