lauantai 9. maaliskuuta 2013

○ 30. Karmea kohtalo

Ysi laukkaa täysiä ympäriinsä, yksi yrittää vääntää korkeatasoista koulua, pari seisoo uralla pitämässä marttakerhoa ja loput ei vain muuten tiedä, mitä oli tekemässä. Missä tällaista?

Kahden sairasviikon jälkeen oli mahtavaa palata hevosen selkään. Ilokseni/ surukseni kentät oli vihdoin aurattu. Mitään iloa siitä kyllä ei ollut, sillä lumen alle oli jäänyt tasainen jääkerros, joka muutti kentät hengenvaarallisiksi luistinradoiksi. Tyydyin karmeaan kohtalooni, enkä edes harkinnut selviytymisyritystä kentällä. Menin maneesiin.Avasin oven varovasti ja kauhistuin. Pieni halli aivan täynnä hevosia! Ja kaikki ne tekivät ihan mitä sattuu. Urheasti astelin sisään kaikesta huolimatta. Olo oli kuin tietokonepelissä, jossa täytyy väistellä joka puolelta sinkoavia asioita.

Olin pieni rääpäle isojen hevosten joukossa. Muilla oli kaunis istunta, minä istuin lysyssä kädet jossain reisien tienoilla. Toisten hevoset kulkivat kaulat kaarella ja takajalat hyvin mukana. Minun ratsuni oli notkea kuin näkkileipä tai ehkä jopa rautakanki.

Olin jo vaipumassa epätoivoon, kunnes tajusin vilkaista peiliin. Siellä minua tuijotti oksettava perunasäkki, joka pitäisi potkaista takaisin alkeiskurssille. Mutta minä en kuulu enää alkeiskurssille! Suoristin selkäni, nostin käteeni, ja päätin, että ratsastan niin kuin tasoiseni kuuluisi.En edes huomannut, kuinka maneesi hiljalleen tyhjeni, sillä nautin täysillä lukuisista onnistuneista pätkistä. Välillä sisäinen alkeiskurssilaiseni yritti ottaa vallan, mutta työnsin sen sivuun ja yritin uudelleen.

itken mun istuntaa...

Perjantaina oli jälleen luvassa Samppailua, mutta saatan tehdä siitä sitten videokoosteen, sillä mitään erityistä ei tapahtunut. Voin paljastaa, että nämä kuvat ovat perjantailta, ei maanantailta. Mutta kun ei ole kameraa mukana, niin sitten ei ole...Mutta aika samannäköistä menoa oli, että...


4 kommenttia:

 1. Tuttu fiilis. Ite oon kanssa mielummin ulkona tai ratsastan muiden jälkeen, kun oon maneesissa ruuhka-aikaan...
  Ja sun istunnassa ei oo itkettävää! (*Ei halua edes ajatella omia kuviaan*) Mutta pitäähän sitä kehittymisen varaakin aina olla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo oikeen varaa valita tota maneesiaikaa koska Sampal ei oo sellast korttii et sais mennä millon haluu :\ Ulkona ratsastan aina ku pystyn. Ainoo vaa, et ei oikeen pidetä talvisin niitä kunnossa ni...

   Haha kiitos :DD Ja niin pitää, muuten olisi ihan tylsää ;)

   Poista
 2. Häh, eihän sun istunta ollenkaan pahalta näytä! Usko pois, myös meissä (kaikissa) muissa on paljon isoja vikoja, vaikket välttämättä niitä itse huomaisikaan :). Ja Saphir ei todellakaan ole pahinta, mitä tuon hallin seinien sisällä on nähty :D..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä pahempiki ollu, että ei sen puoleen :DD Ja niinhän se kyllä on. Ja joo on siellä kyllä ties millasta porukkaa käyny munki kans samaa aikaa :DD

   Poista