torstai 21. maaliskuuta 2013

○ 38. picture perfect

13 kommenttia:

 1. Ihana video, tosi sulonen ♥ Upee blogi sulla muutenkin!!! :D

  http://sorsaporo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ah rakastan sun tapaa tehdä videoita ja oot iha sika hyvä ratsastamaan ♥ :3

  http://www.melkeinhuipulla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Missä tallilla tää nykyään asuu ja kuka omistaa? Ite tunnen tän ihan varsa-ajoilta :)
  Kiva nähä, et kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
 4. Ihana video! :) Ratsastat super siististi ja toi ponski on yli söpö <'3 ps. toivottavasti et loukkaannu tästä :c mut huomasin et joissan pätkissä sun kädet meni vähän sillee "mopokäsiks" et nyrkit ei ollu pystyssä, kannattaa kiinnittää huomiota koska mul oli itellä hirvee ongelma tosta joskus ku nyrkit ei ollu pystyssä ja ratsastin kokoajan ku fillarii ajais! en tarkota pahalla mut kandee kiinnittää huomiota koska paljo helpompi korjata ku kuitenki suurimman osan ajasta ne nyrkit oli ilosesti pystyssä :)) sori oikeesti en haluu pahottaa sun mieltä tällä ja mitää vihoja keneltäkään. JA kuten sanoin ratsastat kauniisti ja eleettömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja haha en loukkaannu! :)) Tosiaan, mulla on paljon ongelmia mun käsien kanssa. En osaa oikeen kantaa niitä ja sit jos kannan ni ranteet jää just tollee mopokäsiks! Kovasti koitan asiaan kiinnittää huomioo, mut aina ei onnistu :')

   Poista
 5. ääw ihana vdeo (: katoin myös ton "every minute" videon ku youtube sitä siihen mulle ehotteli, se vasta oliki äääw mahtava ! :o Sulta on varmaan kysytty tätä noin 100kertaa, mutta millä ohjelmalla muokkaat videos ? Oon pulleropallero enkä jaksa selata mitää vanhoja kommentteja vaan kysyn suoraan sulta :D Ratsastat siististi ja muutenki poni kulkee tosi nätisti sun kanssa, eli varmasti oot hyvääkin mainiompi ratsastaja ! Luen kans sitä sun sarjakuvablogia, on todellakin yks mun lemppariblogeista (:
  http://kuusenkerkkaista.blogspot.fi/

  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apuaaa kiitos paljon! :DD♥ Aina saa kysyä! Videot teen tosiaan Sony Vegas pro 10- ohjelmalla
   Nooh, näihin nyt on valittu tällasia edustuskohtia, ei meillä aina hyvin mene...(voiku meniski).
   Ja uu kiitos nyt olen otettu näistä kehuista <3

   Poista