sunnuntai 5. toukokuuta 2013

○ 46. Piirrän23 kommenttia:

 1. ää oot niin taitava! :o en kestä :(

  VastaaPoista
 2. Ihania! Etenkin tuo luuranko. Mutta on tuo ylempikin todella todella hieno! :D

  VastaaPoista
 3. wäääh ;__; toi alin kuva ois niiiiiiiiiiiiin täydellinen ihossa ;_; <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. owww suuri kohteliaisuus! ♥ Olis niin siistii, jos joku haluis tatuoida jonku mun työn!

   Poista
 5. mä voisin hakkuuttaa tuon ihooni koska vain ;_; ihana <3

  tai sitten piirrätytän sulla tuosta mun vanhuksesta jonkun kuvan, johon liitetään kaikkea hienoa ja maksan sulle siitä 8) tykkään hirrrmuisen paljon sun piirrustustyylistä!!

  asfsd en kestä, toi on niiiin täydellisen ihana että hui :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääää oon niin otettu! nyyhkis ;-;

   oih, palveluksessanne olen ;) Kiitos tositosiTOSI paljon!!♥

   Poista
  2. ole hjuva, oot kehut ansainnut! :-)

   uujea, sitte vaa mun pitää rueta suunnittelemaan tosissani (8 oon vasta siinä asteella, että melexvanhuksen pää ja sitten sillä on kaulassa limevihreä-musta värinen salmiakki riimunaru :c

   ((((palailen myöhemmin))))

   Poista
  3. haha, kuulostaa hyvältä ;) Mutjuu palaillaan asiaan!

   Poista
 6. maksaako jos teettää sulla oman kuvan niin et piirrät sen ? :)

  VastaaPoista
 7. ihania nää sun kuvat! (-: mietin tässä, että paljonko pyytäisit sellasesta A4 kokosesta muotokuvasta, jos sellasta kehtaisit väsäillä? :-) Kovasti kun ponista haluaisi jonkun hienon piirrustuksen teettää seinälle kehysiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :)) varmaan jotain 10e riippuen tietenki siitä, millä välineillä haluut et teen sen :) Muttajuu oikeen mielelläni teen muotokuvia!

   Poista
  2. Minkälaisilla välineillä se olisi mahdollista, ja mitä sulla on käytössä? :-) Mieluisinhan se värikuva olisi! Teetkö siis esim tusseilla/veriväreillä? Hintaerot? Ja ei tuo kymppi kyllä paha hinta olisi, on nuo sun työt vaan upeita!

   Poista
  3. No tietty lyijykynii, sit puuvärei, vesivärei, kuivapastellit, pro marker-tussei, tietokone.....vähän kaikkee löytyy :DD Joku A4 puuvärityö olis just joku 10e. Sit tusseil kalliimpaa ja kuivapastelleil yms kalliimpaa koska eri paperii pitäis ostaa ja tälleen :)) Ja sit jos isompi koko ni hintaa tulee lisää. A3 olis sit 15 ja A5 5e (:

   Poista
  4. Oolrait. Paljonkos arvioisit hintaa, jos olis pro marker-tusseilla tehty A3-kokoinen kuva? :-) tässä vähän värimaailmaa mitä malliponista löytyy: http://3.bp.blogspot.com/-qeDqD0XTtY4/UCYrLF8BapI/AAAAAAAABao/GBgW5-ccTcY/s1600/7.jpg
   aika perus tummanruunikko poni se on, mutta kattelen vielä, että mistä kuvasta haluan sen taulun sitten seinälleni, tarkkaan kun on harkittava! :-)

   Poista
  5. Varmaan jotain 20e koska joudun luultavasti ostaa lisää tusseja ja toi koko. Käykö jos käytän osaks myös puuvärei elävöittämään sitä? :) Lisää hintaa siitä ei tulis tietenkää sitte! ;D

   Poista
  6. Juu kyllä käy mainiosti! Ja hintakin kuulostaa laatuun suhteutettuna hyvältä. Etin ens viikon alkupuolella sellasen kivan kuvan niin saat sitten ruveta sitä työstämään jos haluat ja ehdit, kuvalla ei ole mikään kiire joten saat tehdä rauhassa. :-) Ja jos saisin sähköpostiosoitteen niin voisin laittaa kuvan sitten sitä kautta!

   Poista
  7. noni hyvähyvä! :)) Laitan sitte kuvan valmiista työstä ni saat sitte sanoo, kelpaako ;D Sähköposti on lasihevonen@luukku.com

   Poista