sunnuntai 12. toukokuuta 2013

○ 49. Why should I worry?

Siinä vaiheessa kun tietää, että kaikki on jo menetetty, ei tee mieli enää edes yrittää. Miksi vaivata päätään onnistumisilla tai epäonnistumisilla kun aurinko paistaa, ja ainoat äänet tulevat ympäröivästä luonnosta sekä allani pörisevästä, iloisesta hevosesta. Pääsin vihdoin kokemaan ruohokentän ihanuuden ja tajusin sen, että tässä vaiheessa millään muulla ei ole väliä kuin sillä, että mulle jää Sampasta ihania muistoja.


Ihan varovaisesti kokeiltiin pari kertaa mennä vähän kovempaa kerrankin kun oli tilaa ja oikein mallikkaasti sujui. Kovasti se oli menossa myös kentällä seisoville esteille, joten piti aina muistutella, että ei nyt tällä kertaa! 


Mitään erityistä ei tälläkään kerralla tehty. Päivän teemana oli keväästä ja ulkoilmasta nauttiminen. Siihen kuului rento työskentely ilman stressiä ja huolia. Pelolle en jaksanut suoda ajatustakaan, enkä myöskään sille, että poni saattaisi säikähtää jotain turhaa. Niin ei myöskään tapahtunut, vaan sekin selvästi viihtyi lämpimässä säässä linnun laulua kuunnellen.


Tervetuloa kuumat ja hikiset päivät. Tuskaisuudestaan huolimatta niitä on taas koko vuosi odotettu ja tänäkin keväänä voin tehdä toteutumattoman lupauksen, etten koko kesänä valita kertaakaan jos on kuuma!

 
Kuvat © Ilona A.

Tänään olinkin sitten taas jokavuotiseksi perinteeksi muodostuuneeseen tapaani kuvaamassa Young riders eventiä lainatun videokameran kanssa. En edes ikinä viihdy siellä, mutta silti menen joka kerta! Nyt on kuitenkin taas vuodeksi turvattu uusia videomateriaaleja.  

Typeränä erehdyin säästämään repussani tilaa jättämällä lisävaatteet kotiin ja kärsin sitten syväjäätymisestä. Ratikassa tärisinkin sitten vielä kylmyyden lisäksi pelosta, kun viereeni istui lähistöltä kotoisin oleva, lapsuusvuosieni kauhu, tupakkaa syövä mummo, joka alkoi huutelemaan jotain, mistä en kuulokkeideni takaa saanut selvää. 


 Katsotaan, josko huomenna saisin kuvattua teille sen myday-videopostauksen. Varoitan jo etukäteen mun tylsästä elämästä.  

10 kommenttia:

 1. Jeeeee!!! Myday video ::D

  VastaaPoista
 2. miten toi otus voi olla niin söpö <3

  VastaaPoista
 3. Mistä oot muute ton paidan hankkinu :)

  VastaaPoista
 4. Ai jouduksä luopuu sampasta ku kirjotat vähän silleen, ettet enää pia ratsastais sil? :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mul on enää kaks kertaa jäljellä. Ku muutan toiselle paikkakunnalle ):

   Poista
 5. Tunnen ton ratsukon tossa kisakuvassa:DD

  VastaaPoista